O nama

U samom centru Đakova smjestio se restoran KUĆA DIDA TUNJE.

Unutrašnji dio restorana odlikuje se moderno uređenim ambijentom koji se sastoji od dvije sale koje su idealne za uživanje s obitelji, prijateljima ili poslovnim partnerima!

Vanjski dio restorana krasi prekrasna terasa koja našim gostima nudi mir i privatnost.

U sklopu našeg restorana imamo i caffe bar, koji našim gostima pruža ugodnu i mirnu atmosferu, uz šalicu kave i komad najfinije torte.

Naša ponuda se sastoji od raznovrsnih mesnih i ribljih specijaliteta, pizza, tjestenina, raznih tradicionalnih jela s visoko kvalitetnim namirnicama kojima obiluje naša Slavonija.

Sva jela se pripremaju u moderno opremljenoj kuhinji te se pritom koriste svježe i sezonske namirnice.

Kako bi naši gosti bili zadovoljni stalno radimo na poboljšanju naše kvalitete i od ove godine nudimo puno novih specijaliteta po pristupačnim cijenama.

Priča iz Đakova

Grad Đakovo je svojim idealnim položajem u samom srcu Slavonije, atraktivna destinacija za odmor i zabavu. Bogat tradicijom i kulturom, prepoznatljiv po katedrali posvećenoj sv. Petru, Đakovačkoj ergeli plemenitih konja lipicanaca Đakovačkim vezovima, savršeno je mjesto za uživanje u Slavoniji, a restoran i bar Kuća dida Tunje je tu za Vas, pružajući Vam gastro iskustvo koje će Vas oduševiti i zbog kojega ćete se ponovno vratiti.

Tradicionalna etno-gastro ponuda

Restoran i bar Kuća dida Tunje u svojoj bogatoj gastro ponudi gostima nudi uživanje u okusima i mirisima domaćih jela tradicionalne Slavonske kuhinje kao što su čobanac, fiš paprikaš i šaran na rašljama te kušanje starih slavonskih jela poput kuhanog kupusa, flekica, čvaraka, tački i knedli.
Za prave gurmane tu je program suhog zrenja mesa koji pruža jedno sasvim novo gastronomsko iskustvo.
A cjelokupan dojam smo upotpunili s ponudom vrhunska vina protkanih snagom Dunava – Iločki podrumi te misna vina Đakovačke Nadbiskupije.

Obiteljska i poslovna druženja

Mirno okruženje i ugodan ambijent prikladni su za posebna obiteljska i poslovna druženja pa stoga naši gosti rado odabiru Kuću dida Tunje za proslavu najznačajnijih i najveselijih događaja u životu. Također organiziramo poslovne sastanke, prigodne domjenke team buildinge za Vaše poslovne partnere i suradnike.

Manifestacije

Gosti mogu sudjelovati na manifestacijama poput Tunjina Božićna priča, Bušara kod dida Tunje ili Vezovi kod dida Tunje, dani domaće tjestenine,   kojima se kroz različite sadržaje i tradicionalne slavonske običaje promovira ruralni turizam ovoga kraja.
 
Tijekom svog boravka u Đakovu, Kuća dida Tunje gostima nudi opuštanje uz vrhunsku ponudu, a najmlađima zabavu uz mnoge sadržaje.
 
Doživite Slavoniju svim osjetilima, jer samo najbolje nema alternativu!